Stílusok

Milyen stílusú az a konyha, amely illik a személyiségéhez, amelyben hosszú éveken át minden nap örömmel időzik? Biztosak vagyunk benne, hogy cégünk oldalán mindenki megtalálja az igényeit leginkább kielégítő megoldásokat. Az Ön kreativitása és a mi szakértelmünk pedig tökéletes konyhát eredményez!


Forrás:pinterest.com

Vintage konyha

A vintage konyhában a ’20-astól a ’60-as évekig tartó időszak kifinomultsága és patinája a modernnel alkot harmonikus egészet. A stílus egyaránt tiszteli a régit és ad teret a legújabb megoldásoknak, így nem ritka, hogy régi bútorok az eredetitől eltérő funkcióban kerülnek újbóli használatba. Jellemzői az egyszínű, természetes hatást keltő fa bútorok, a fehér, a puderszín és a bézs egyhangúságát pedig színes lakástextilek teszik igazán vidámmá. Cégünk olyan anyagokkal dolgozik, amelyek remekül idézik a kor nosztalgikus hangulatát –ez remek befogadó közegként szolgál egy-egy újraértelmezett régi és modern bútorunknak egyaránt.

Minimál konyha

A minimál konyhában a nagy, osztatlan terek, a letisztult formák és az egyszerűség dominál. A stílus mellőzi az apró díszeket és kiegészítőket, szem előtt tartva a hatékony térkihasználást és funkcionalitást. Egy alapszínt kombinál valamely kiegészítőszínnel, előszeretettel használ fényes, könnyen tisztítható felületeket. A rejtett fogantyúk, valamint a munkafelület borításához használt rozsdamentes acéllap egyaránt visszafogott, elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának.

Forrás:buuhouse.com

Rusztikus konyha

A rusztikus konyha a falusi idillt, a vidék nyugalmát költöztetheti otthonunkba. A régi stílusú durván megmunkált felületek azonban ergonómiai szempontokat kielégítő megoldásokat rejtenek, kényelmes, a modern kor emberére szabott munkakörnyezetet biztosítva. Jellemzői a föld színei, a kidolgozott apró részletek, az osztott üvegekkel kombinált felületek – minden, ami a családias hangulat megteremtését szolgálja. A rusztikus konyha egy nyüzsgő fővárosi lakás fűszerezése vidéki romantikával.

Modern konyha

Ahogyan életünk minden más területén, természetesen konyhák tekintetében is beszélhetünk trendekről. Amennyiben úgy dönt, hogy néhány évenként szeretné megújítani otthona legfontosabb helyiségét, nyugodtan hagyatkozhat mindig az éppen aktuális divatra! Cégünk természetesen készséggel áll rendelkezésére nyitott polcrendszer, étkező résszel kombinált konyhasziget, a hulladék szelektív gyűjtésére alkalmas rekeszekkel ellátott, valamint többfunkciós konyhabútorok kivitelezésére is, a 2018-as trendnek megfelelően!

Forrás:diferencial.org

Felkeltettük érdeklődését? Nézze meg a konyhafrontok típusait, bútorelemeinket vagy kérjen tőlünk árajánlatot!