Testreszabás

A lényeg a részletekben rejlik! Hogy konyhája egyszeri és megismételhetetlen legyen, érdemes gondosan összeválogatni a legapróbb kiegészítőket is. Öltöztesse fel konyhabútorát!


Munkalapok

A munkapult konyhánk legtöbbet használt felülete, ezért fontos, hogy könnyen tisztítható és strapabíró legyen, emellett pedig színében és anyagában is illeszkedjen konyhánk stílusához. Ideális esetben víz- és hőálló, valamint ellenálló a kések karcoló hatásával és a tisztítószerekkel szemben is. A hagyományos forgács alapú munkalapok mellett többek között dekorlemez és alumínium anyagok is rendelhetők - utóbbi esetben a gyártási folyamat a konyhabútor korpuszának és frontfelületének legyártása után indul meg, ami bár időigényes, igazán egyedi hatást kelt.

Fogantyúk

A fogantyú a konyhabútor legkisebb, de egyik legfontosabb tartozéka. Praktikus szerepe mellett fontos dizájnelem, ahogyan az is fontos, hogy tapintásra kellemes érzést nyújtson. Mi szívesen öltöztetjük otthonát különböző furattávú, formájú és nagyságú fogantyúkkal!

Bútorlábak

Bútorainkat standard 10 cm-es lábakkal árusítjuk, kérésére azonban magasabb, valamint dekorláb is rendelkezésre áll. Teherbírásuk nagyfokú, a szintezőláb segítségével pedig áthidalható a talaj egyenetlenségéből adódó instabilitás.

Egyéb kiegészítők

Mivel a praktikus, könnyen kezelhető dolgok hívei vagyunk, számos megoldást kínálunk tároláshoz, valamint egyéb rejtett elemek beépítéséhez. Ilyen a diszkrét szellőzőrács, a bútorba süllyesztett konnektor, a szagelszívócsövet eltakaró elemek, vagy az érintésre működő ajtónyitó, amely egy fogantyúmentes minimálkonyha tökéletes tartozéka lehet. Konyhája megvilágításnak kivitelezésében szintén partnerek vagyunk: a munkafelületre fókuszáló fényt, a ledszalagot, az étkezési és hangulatvilágítást összhangba hozzuk konyhabútorával.

Érintésre működő ajtónyitó
Konyhai ledvilágítás
Praktikus fűszertartó fiók